Vi Installerar Nyckelfärdiga Solcellsanläggningar

Gästrike Solkonsult är ett certifierat solcellsföretag som installerar kompletta, trygga och skräddarsydda solenergisystem.

Intresserad av att installera solceller?
Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt platsbesök.

ÅRETS ELFÖRETAG 2023 Logo

Gästrike Solkonsult är ett certifierat solcellsföretag som installerar kompletta, trygga och skräddarsydda solenergisystem.

Intresserad av att installera solceller?
Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt platsbesök.

Vi Erbjuder

Kostnadsfritt
Hembesök och Offert

Vi förstår att varje hem är unikt. Därför genomför vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att noggrant utvärdera dina specifika förutsättningar innan vi tar fram en anpassad lösning.

Nyckelfärdiga Solcellsanläggningar

Gästrike Solkonsult är ett certifierat solcellsföretag som erbjuder bekymmersfria, säkra och nyckelfärdiga solcellsanläggningar.
Från första kontakten till färdig installation, vi håller dig informerad och engagerad i varje steg av processen.

Installation
av Solceller på Marken

Med markinstallation av solel utnyttjar du din lediga mark effektivt. En perfekt och flexibel lösning för att fånga solens kraft med solcellsanläggning på marken.

Till Kontaktformuläret
Solceller på tak

Varför ska du välja
Gästrike Solkonsult?

Certifierad Expertis:

Som ett certifierat solcellsföretag, är vi dedikerade att leverera högkvalitativa solcellsanläggningar. Vår expertis garanterar att du får det bästa solenergisystemet som är anpassat efter dina behov.

Platsbesök och Skräddarsydd Planering:

Vi är medvetna om att inget hem är likt det andra. Därför inkluderar vår process alltid ett besök på platsen, vilket gör att vi kan göra en detaljerad bedömning av dina förhållanden innan vi skapar en lösning som är anpassad för dig.

Kvalitet och Pålitlighet:

Vår dedikation till förnybar energi återspeglas i de höga kraven vi ställer på våra installationer. Genom att noggrant planera och anpassa varje installation efter dina behov, strävar vi efter att erbjuda en effektiv och högkvalitativ lösning som säkerställer optimal prestanda och lång livslängd för din anläggning.

Transparent Process:

Från första kontakten till färdig installation, vi håller dig informerad och engagerad i varje steg av processen. Att du är nöjd är det viktigaste för oss, och vi lägger all vår energi på att uppnå 100% kundnöjdhet.

Kostnadsfri Offert:

Vi vet hur viktig investeringen i solenergi är för dig. Därför erbjuder vi en kostnadsfri och ingående offert som tydligt visar hur din solcellsanläggning kommer att generera besparingar och bidra till en grönare framtid.

Tidigare Projekt

Solceller på takSolceller på lantbruk
Solceller på industritak
Solceller på fabrik

Vad Säger Tidigare Kunder?

“Ett mycket seriöst företag”

“Rekommenderas varmt, bra kontakt & service. Ett arbete som både startades & blev klart enligt avtal. Ett mycket seriöst företag som levererade nyckelfärdig solcellsanläggning. Snyggt & seriöst installerat. Alla som arbetade hos oss var mkt trevliga &förtroendeingivande. Rekommenderas!”

-Anders
"Anlita dessa!"

"Jag har varit i kontakt med flera solcellsföretag. Jag har både släkt och kollegor som har anlitat Gästrike solkonsult, alla är 100% nöjda! Jag kommer anlita dem igen och jag kan verkligen rekommendera alla detta företag. De är kunniga på allt kring tak och gör ett ypperligt jobb, dessutom är de väldigt trevliga och håller tider!"

-Mikael
“Seriösa & noggranna”

“Seriösa & noggranna från början till slut. Proffsiga i allt från beskrivning av produkt till montering. Rekommenderas varmt.”

-Susanne
“Mycket bra service och installation”

mycket bra service och installation, Gästrike solkonsult städade av snyggt och prydligt efter sig. Supernöjd med installationen av våran solcellsanläggning

-Johnny

Vi är stolta medlemmar i Svensk Solenergi

Att vara certifierad av Svensk Solenergi innebär att Gästrike Solkonsult uppfyller höga kvalitetskrav när det gäller installation av solceller. Genom att genomgå ett omfattande teoretiskt test säkerställer vi att vår personal har den kunskap och expertis som krävs för att hantera installationer på ett säkert och effektivt sätt, i enlighet med gällande lagar och regler.

Denna certifiering visar vårt åtagande att leverera förstklassiga solenergilösningar och ger våra kunder förtroende i att de väljer ett seriöst och pålitligt företag.

Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Tack för att du väljer professionella solcellslösningar!
Gästrike solkonsult Logga
Oj, något blev fel.
Kontrollera gärna att ni fyllt i alla fält.
Privat bostad med solpaneler. Gästrike solkonsult